Aina välillä treenaaminen lässähtää ja täytyy yrittää "tekohengittää" omaa treeniohjelmaa, ettei kunto pääse tipahtamaan ihan pohjalukemiin. Omalla kohdalla oon ainakin kokenut tän monesti. On joku ylimaallisen hieno tavoite, eikä mikään voi estää siihen pääsemistä - kunnes huomaa olleensa viikon putkeen kalja kourassa torkkupeiton alla :D

Nää on näitä naisen elämän jännittäviä puolia. Epäilen siis hormonitoiminnalla olevan jotain yhteyttä yllä kuvattuun. Tai sit se on vaan luonnekysymys. Välillä oma laiskuus pääsee voitolle siitä sisäisestä tehotreenaajasta. Jos oikein pinnistelee ja pakottaa ittensä lenkille/salille myöskin tänä hankalana aikana, voi viikon-parin jälkeen lähteä homma taas toimimaan. 

Tää on myös se kivi mihin blogiviritelmät yleensä karahtaa. Siksi käsittelen aiheen ja kirjoitan ylös. En oo ees alottanu, kun täytyy jo lähtee pelastustouhuihin!

Jokatapauksessa: HeiaHeia on koettu ja todettu ei-niin-toimivaksi. Kiva sovellus, mutta täytyis olla iso määrä sovellusta aktiivisesti käyttäviä tuttuja. Kyseessä on siis lähinnä mahdollisuus sosiaaliseen itsenäiseen urheiluun ja mulla kun ei esim. sisarukset ollu tippaakaan kiinnostuneita, niin eihän sitä jaksanu kovin kauaa naputella :P 

Uutena treeniboostina on aktiivisuusranneke. Ne sykettä mittaavat versiot ei kuulemma toimi, joten en turhaan haikaile niiden perään (katoin kunigaskuluttajan - paheeni). Tää askelmittariominaisuus on hauska. Lähinnä näkee kuinka paljon ykskin lenkki tai työpäivä vaikuttaa. Muuten toimii kivasti kellona.